چای ودمنوش صادراتی ایران

اموزش رایگان بازاریابی دیجیتال بهمراه درامد وسلامت در فروش چای و دمنوش اورگانیک

چای ودمنوش صادراتی ایران

اموزش رایگان بازاریابی دیجیتال بهمراه درامد وسلامت در فروش چای و دمنوش اورگانیک

چای ایرانی در محل کار

دوشنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۰۶:۲۲ ب.ظ

چای ایرانی بهترین نوشیدنی در محل کار برای بدست آوردن آرامش و انرژی

 


در اواسط روز، بعد از گذراندن ساعاتی نیاز به یک نوشیدنی دارید که

خستگی شما برطرف کند  معمولاما از چای ایرانی   استفاده میکنیم و به

دلیل داشتن کافئین اکثرا دوست داریم اما به دلیلوجود چاییهای خارجی  که

از اسانس و رنگ استفاده شده ضررهایی برای ما بدنبال دارد علاوه براینکه

کافئین موجود در انها ما را وابسته بخود میکند  اگر بتوانیم از چاییهای ایرانی

بهاره که بدون رنگ واسانسهست و از طرفی چون اولین برداشت بهار است،

خوش طعم هم هست استفاده کنیم سلامت خود راحفظ میکنیم درصورت

نبودن این چای توصیه میشود از چای خیلی کم رنگ بهمراه دارچین استفاده

کنید

 

تا بدن شما گرم و در عین حال انرژی شما  برای ادامه کار تامین شود ودر

صورتی که در محل شلوغ و با افرادی در تماس هستید که نیاز به تمدد

اعصاب دارید بهتر است به جای دارچین از سبوس برنج یا گندم بهرمند شوید

تا بدن شماویتامین ب لازم را دریافت کرده و با نشاط و سر حال ادامه

دهید. ّلطفا سبوس گندم را از نانواییهای بربری تهیه وروزی یک قاشق کنار

غذا یا چای ایرانی مصرف کنید بعد از چند روز شما یک اعصاب آرام دارید و

مشکل یبوست هم به هیچ عنوان ندارید .

 

 

بهترین نوسیدنی مناسب محل کار

 

 

 

اینستا گفت :    چای خشک ایرانی که از همه لحاظ دارای

کیفیت فوق‌العاده خوبی است به کشورهای مطرح اروپایی

نظیر آلمان و فرانسه صادر می‌شود. 

 

 این گیاه در اروپا، در نیمه‌ی دوم قرن شانزدهم میلادی معرفی

 

شد .بواسطه پرتغالی‌ها ورقیبان تجاری آن‌ها که هلندی‌ها بودند،

 

مورد تجارت قرار گرفت. نخستین بار در حدود سال ۱۶۰۶ میلادی

 

بود که هلندی‌ها تجارت این بوته را از چین به هلند آغاز کردند و

 

خیلی سریع این نوشیدنی به عنوان یک نوشیدنی محبوب  در

 

بین مردم هلند شناخته شد.

 

 چای سفید ایران که همان غنچه گل چای است کیلویی یک‌میلیون

 

و ۲۰۰ هزار تومان به کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج‌فارس صادر

 

می‌شود.

 

در ایران، چای بدون سم تولید می‌شود به همین دلیل عطروطعم چای ایرانی

 

به نسبت چای تولیدشده در کشورها ی دیگر بهتر است و مردم د وست دارند

 

که چای ایرانی را خریداری کنند پس چایی باقی نمی‌ماند که بخواهیم آن را

 

صادر کنیم.

 

پس از کاهش شدید قیمت چای و رسیدن آن به کیلویی ۲٫۵۷ دلار در سال

 

۲۰۱۶ اکنون این محصول با۲۲٫۶ درصد افزایش به ۳٫۱۵ دلار بفروش میرسد.

 

مردم در انگلستان به چای مقداری شیر اضافه  می کنند ولذت میبرند.

 

مردم ترکیه چای را با قند مینوشند.

 

 

چایدر اروپا

 

 

در تبت مردم چای را همراه شیر و کره گاو کوهاندار تبتی yak و نمک میل

میکنند.

 

در هنگ کنگ مردم شیر چرب را با چای مخلوط و آن را همراه با  یخ سرد می

نوشند. 

 

در تایوان چای را سرد یا داغ همراه با نوعی نشاسته فرآوری شده می

نوشند. 

 

مردم آمریکا چای  را با لیمو و شکر می نوشند.

 

چای تلخ جز نوشیدنی های مورد علاقه  مردم در روسیه است.

 

مردم مصر در مراسمهایی مثل ازدواج، چای را با زردچوبه می نوشند.

 

مردم در  کشور مغواستان چای را با شیر و نمک مخلوط می کنند .

 

مردم آرژانتینو سوریه  چای «مته» می نوشند. مته نوعی گیاه است که خرد

 

شده وبا شکر و آبجوش ترکیب می کنند. این چای، کلیه و کبد را پاکسازی

می کند.

 

موریتانیایی ها چای را تلخ یا شیرین با قند می نوشند. 

 

مردم جنوب آفریقا چای رویبوس یا چای قرمزمی نوشند.

 

این چای بوته است که مزه شیرین دارد و به سوخت و ساز بدن

 

کمک می کند. 

 

 مردم مالزی، تقریبا همان چای لاته مینوشند، مخلوطی از چای و شیر که به

 

روشی خاصی تهیه می شود. 

 

مردم کویت چای  را با زعفران و دارچین مخلوط می کنند. 

 

در قطر چای همراه با شیر و شکر قهوه ای مصرف می شود.



چای در اروپا

 

 

برای مشاوره در زمینه تشخیص مزاج و طبیعت خودو تاثیر ان بر روی سلامتی

 

و روابط و نقش ان بر روی موفقیت کسب وکارتان در اینجا  کلیک کنید, ویا به اینستا letom_co@

 

مراجعه فرمایید .   

 

 

چای ایرانی به اروپا صادر میشود 

اینستا گفت :    چای خشک ایرانی که از همه لحاظ دارای

کیفیت فوق‌العاده خوبی است به کشورهای مطرح اروپایی

نظیر آلمان و فرانسه صادر می‌شود. 

 

 این گیاه در اروپا، در نیمه‌ی دوم قرن شانزدهم میلادی معرفی

 

شد .بواسطه پرتغالی‌ها ورقیبان تجاری آن‌ها که هلندی‌ها بودند،

 

مورد تجارت قرار گرفت. نخستین بار در حدود سال ۱۶۰۶ میلادی

 

بود که هلندی‌ها تجارت این بوته را از چین به هلند آغاز کردند و

 

خیلی سریع این نوشیدنی به عنوان یک نوشیدنی محبوب  در

 

بین مردم هلند شناخته شد.

 

 چای سفید ایران که همان غنچه گل چای است کیلویی یک‌میلیون

 

و ۲۰۰ هزار تومان به کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج‌فارس صادر

 

می‌شود.

 

در ایران، چای بدون سم تولید می‌شود به همین دلیل عطروطعم چای ایرانی

 

به نسبت چای تولیدشده در کشورها ی دیگر بهتر است و مردم د وست دارند

 

که چای ایرانی را خریداری کنند پس چایی باقی نمی‌ماند که بخواهیم آن را

 

صادر کنیم.

 

پس از کاهش شدید قیمت چای و رسیدن آن به کیلویی ۲٫۵۷ دلار در سال

 

۲۰۱۶ اکنون این محصول با۲۲٫۶ درصد افزایش به ۳٫۱۵ دلار بفروش میرسد.

 

مردم در انگلستان به چای مقداری شیر اضافه  می کنند ولذت میبرند.

 

مردم ترکیه چای را با قند مینوشند.

 

 

چایدر اروپا

 

 

در تبت مردم چای را همراه شیر و کره گاو کوهاندار تبتی yak و نمک میل

میکنند.

 

در هنگ کنگ مردم شیر چرب را با چای مخلوط و آن را همراه با  یخ سرد می

نوشند. 

 

در تایوان چای را سرد یا داغ همراه با نوعی نشاسته فرآوری شده می

نوشند. 

 

مردم آمریکا چای  را با لیمو و شکر می نوشند.

 

چای تلخ جز نوشیدنی های مورد علاقه  مردم در روسیه است.

 

مردم مصر در مراسمهایی مثل ازدواج، چای را با زردچوبه می نوشند.

 

مردم در  کشور مغواستان چای را با شیر و نمک مخلوط می کنند .

 

مردم آرژانتینو سوریه  چای «مته» می نوشند. مته نوعی گیاه است که خرد

 

شده وبا شکر و آبجوش ترکیب می کنند. این چای، کلیه و کبد را پاکسازی

می کند.

 

موریتانیایی ها چای را تلخ یا شیرین با قند می نوشند. 

 

مردم جنوب آفریقا چای رویبوس یا چای قرمزمی نوشند.

 

این چای بوته است که مزه شیرین دارد و به سوخت و ساز بدن

 

کمک می کند. 

 

 مردم مالزی، تقریبا همان چای لاته مینوشند، مخلوطی از چای و شیر که به

 

روشی خاصی تهیه می شود. 

 

مردم کویت چای  را با زعفران و دارچین مخلوط می کنند. 

 

در قطر چای همراه با شیر و شکر قهوه ای مصرف می شود.



چای در اروپا

 

 

برای مشاوره در زمینه تشخیص مزاج و طبیعت خودو تاثیر ان بر روی سلامتی

 

و روابط و نقش ان بر روی موفقیت کسب وکارتان در اینجا  کلیک کنید, ویا به اینستا letom_co@

 

مراجعه فرمایید .   

 

 

چای ایرانی به اروپا صادر میشود 

شرکت آوازنگ

 

 

چای ایرانی  پر طرفدارترین نوشیدنی دنیا

 


وقتی محصولی بیشترین مصرف را در میان مردم دارد باید درباره ان اطلاعات

بیشترداشته باشیم و دقت بیشتری در انتخاب ان بکنیم چای ایرانی را

خریداری کنیم که مطمئن باشیم در رشد و نگهداری ان از کود شیمیایی و

افزودنیهای متفاوت استفاده نشده است چاییهای ایرانی بدلیل اینکه در

کوهستان ومناطق سرد و تر پرورش داده میشود

از آفات در امان هستند و نیازی به استفاده از کود شیمیایی ندارند در صورتی

که درکنیا و سریلانکا بدلیل اینکه اب و هوای گرم وتر دارند نیاز دارد که از کود

شیمیایی برای مبارزه با آفات چایی استفاده کنند در صورتی که کشور ایران

چایی را تولید و فراوری میکند

 که از زمان برداشت تا بسته بندی حتی شسته نمیشود  در چای ایرانی  که

از ساقه بالای گیاه از برگچه های ظریف در فصل بهار که بسیار خوش طعم و

دارای تلخی خوشمزه وگسی میباشد را  بتوانیم تهیه کنیم بهترین چای دنیا

را در اختیار خواهیم داشت که نیازی به اسانس و رنگ مصنوعی ندارد فقط

وفقط این برگهای جوان باید به مدت بیست دقیقه در اب جوش مانده تا رنگ

البالویی مایل به قهو ه ای را داشته و مطمئنا این چای  ایرانی رنگ مصنوعی

ندارد یک لیوان چای را باید از یک قاشق چایی بدست اورد نه اینکه توقع

داشته

باشیم یک قاشق چای ایرانی یک قوری چای بما بدهد یکی از نشانه های

چای ایرانی خوب این است

که مدتی که میماند کدر نمیشود خواهشا از خرید چایهای کیسه ای خوداری

نمایید زیراتماما رنگ هستند نه چای و در چای ایرانی  طبیعی عطر ان

مشخص است و از عطرهای مصنوعی مثل ادکلن و....... این چیزها خبری

نیست .   

 

 

 

 

چای ایرانی پرطرفدارترین نوشیدنی دنیا

شرکت آواژنگ

 

خصوصیات چای ارگانیک  ایرانی و دوری از سرطان

 

 


چای ایرانی بخصوص چایی که در بهار برداشت میشود بسیار خوش طعم با 

یک عطر ملایم و دلپذیر است که معمولا به کشورهای دیگر صادر میشود و

چایی بدست شما میرسد که در پائیز برداست شده وان عطر چای بهاره را

نداردبرای همین اکثرا چای ایرانی که از طرفی ارامبخش است و باعث بالا

رفتن قدرت ایمنی بدن میشود واز طرف دیگر ضد سرطان است

 

و انتی اکسیدان دارد و میزان قند خون را پایین میاورد وحافظه را تقویت

میکنداستفاده نمیکنند

 

بجای ان چایی بنام خارجی که همان چای پاییزه ایران است و گاها رنگ و

اسانس اضافه میکنند وبا قیمتهای گزاف بنام چای خارجی در اختیار شما

میگذارند.

 

برای ما انتخاب چای ایرانی  بایدخیلی مهم باشد زیرا هرروز برای خستگی در

رفتن و لذت بردن از ان میل میکنیم و هر انچه که ما زیاد مصرف میکنیم میتواند

به بدن ما بخصوص کبد بخاطر اسانس صدمه بزند   اگرشما کمی اسانس را

روی پلاستیک بریزید پلاستیک را سوراخ میکند.

 

این اسانس که ما هروز مصرف میکنیم چه اثری روی بدن ما دارد باید در خوردن و انتخاب چای ایرانی دقت کافی بکنیم تا از مریضی هایی چون سرطان و.... دور باشیم 

 

چای ایرانی

 

چای ارگانیک ایرانی 

شرکت آواژنگ

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی